Kr himmelfart betyr langhelg

Denne helgen startet Onsdag ettermiddag, jeg og Jane + Einatt (Hanse 370e) med Einar og Nanett satte avgårde mot Sverige og Ramsø, da vi kom ned mot søstrene så hadde vi seilt et par timer med vinden rett i trynet og frisk bris/liten kuling og vi fant ut at dette det gadd vi ikke så vi vrengte inn mot østfold og la oss på Hankø for å fortsette nedover dagen etter.
Etter en bedre burgermiddag med noe rødt i glasset til på kroa så startet vi neste dag nedover og endte på ramsø, det ble en natt der og så opp til Ekenes på Syd-Koster der vi lå 2 netter, veldig fint men siden returfolka fra Skagen race var på tur hjem så ble det litt trengsel natt til søndag, vi lå som nummer to på rekka og i 6tiden om morgenen våknet jeg av at det blåste friskt, gikk ut og sjekket og da var det plutselig 8 båter utenpå hverandre, innimellom på midten lå det en 29foter og ytterst hadde det lagt seg en Sun OD 45DS, det var som å plassere en elefant oppe i toppen av et tynt tre, det kunne ikke gå bra, rekka svaiet da de ytterste ikke hadde tatt seg bryet med å fortøye skikkelig til land så 29foteren sine fendre var trykt flate og den lå med rekkestøttene klemt inn i en windy grand mistral som lå utenpå oss. Jeg tok meg en vekkerunde og ytterste ble purret og dro etter noen minutter. Da letnet det veldig på trykket. Innerste hadde gitt beskjed om at de skulle gå kl 08 søndag men de ytterste dret jo langt i det så de kom seg ikke avgårde før 2timer senere.

Hjemover blåste det 4ms fra øst så det ble rom kryss/slør hele veien til vinden døde ved hollenderbåen og vi gikk for motor resten av veien hjem.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: