SPOT og båtløft

Vi har fått framskyndet båtløftet som opprinnelig var planlagt 2-4april.
Vi har bestilt løft til førstkommende mandag og skal ut igjen på tirsdag, på den korte tiden så skal vi polere,bunnsmøre 2 strøk og rengjøre propell og baugtruster + bytte sink, holder været så bør det gå som en lek.

Spot 2 Sattelite GPS messenger !

Fikk grint meg til en slik kliss ny på finn.no for en tusenlapp så da har vi en slik også, fiffig sak, bare se her.

Du og de du er glad i kan føle dere trygge med å vite at nesten uansett hvor du er i verden, kan du med SPOT la dem vite hvor du er og at alt er bra.De kan til og med følge deg på dine eventyr via Google Maps ™, og følge ruten din i sanntid.Men viktigst av alt er at kan du be om assistanse til din nøyaktige posisjon, når det trengs, fra dem eller fra GEOS Internasjonale 112 Nødmeldingssentral.Alt dette håndteres helt uavhengig av mobilt eller landbasert radiodekning.SPOT bruker GPS satellitter for å fastslå din posisjon og kommunikasjonssatellitter til å sende den informasjonen til valgt(e) mottaker(e), med meget god kvalitet og pålitelighet.

Hvordan SPOT virker
GPS satellitter gir koordinatene.
SPOT Messengers innebygde chip fastslår dine nøyaktige koordinater og sender din posisjon og melding til SPOT sitt satellittsystem.
SPOTs kommersielle satellitter videresender din melding til spesifikke antenner rundt omkring i verden. Satellittantenner og back-up-utstyr leder din melding og din posisjon til riktig nettverk.
Din melding leveres etter dine instrukser via tekstmelding, e-post eller nødanrop via meldingssentralen.

Støttet av Google Maps™

Når SPOT sender en tekst- eller e-postmelding til en av dine kontakter eller til en av GEOS internasjonale112 nødmeldingssentraler, inkluderes dine eksakte koordinater og en link som kan brukes for å se hvor du er på Google Maps™.

SPOT kan brukes til alle aktiviteter. For Norge er dette et geniealt produkt ettersom vi ofte sliter med dårlig telefondekning i fjellheimen. Med SPOT kan du gi beskjed til enhver tid om hvor du er til din nærmeste, eller tilkalle hjelp dersom du er skadet eller har gått deg bort.

SPOT kan brukes både på sjøen og på land. GEOS sørger for å kontakte den nærmeste redningsinstans uansett lokasjon* dersom uhellet er et faktum.

2 kommentarer om “SPOT og båtløft

  1. Hei Torstein, artig å følge med dere. Men funker SPOT opplegget ?
    Finner ikke noe link til SPOT kart her på siden din. Mvh. GeirT ( Båtplassen)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: