Cuxhaven til West-Terschelling i Nederland

Da reiste vi ut med høyvannet fra Cuxhaven kl 1230 i går, motor første 3-4timer så heiste vi seil og satte avgårde innenfor trafikkseparasjonssonen nedover de frisiske øyer.
Det har blåst mellom 9 og 12ms hele veien, 29timer og 170mil senere så er vi framme, slitne og klare for en 18timers skjønnhetssøvn.

Har forresten seilt gjennom strøm så sterk at den holdt på å snu båten 180grader, vi har seilt sidelengs også, en opplevelse men ikke av det morsomme til tider.
Nå er det videre vei som skal planlegges, inn eller utside det vet vi ikke, sliter med å finne dyp nok vei det første stykket ned til slusene rett innenfor her så vi vurderer å muligens ta utsiden ned til Den Helder og så innsiden videre nedover et stykke

13 kommentarer om “Cuxhaven til West-Terschelling i Nederland

 1. Så bra, ennå en utfordring unnagjort. Håper dere nå etter skjønnhetssøvnen får govær og litt mer varme slik at dere kan nyte seilasen videre ned mot Amsterdam.

 2. Skal dere in ved amsterdam og ta kanalene sydover, kan anbefales.
  en anderledes opplevelse,

 3. Her går det unna, er vel våren i Portugal og Spania som lokker. Blir morro å følge dere på bloggen underveis. God tur videre mot varmen. Hilsen Jan

 4. Håper dere koser dere masse, skal følge med på bloggen fra nå av! Si ifra når dere kan komme på Skype, helst i god tid før! 🙂

 5. Takk for sist, trivelig å treffes i påsken. Flott at dere skriver blog, følger med dere 🙂

  1. Hei Kjetil.
   Ja det ble hyggelig så det holdt på Koster i påsken 🙂 bare å følge med, her kommer det mer updates så lenge vi har internett.
   Du kan også se oss på SPOT siden

 6. Det var så triveliig at jeg ble sjøsyk (?) på vei over til Vrengen dagen etter :-). Jeg får nå av en eller annen grunn mail fra marinetraffic hver gang du ankommer eller forlater en havn. Morsomt, men jeg skjønner ikke helt hvorfor (trolig fordi jeg har angitt deg i «my fleet», men jeg får ikke dette for noen andre jeg har der.

 7. Dybden er grei 3-4 meter, og du kan gå hele veien ned til bunns i Holland Breskens. , se på bloggen min så ser du hvor vi gikk. Det er mange flott seilebyer nedover, mye historie. og du kan gå rett innenfor første slusa og ligge der en dag før du går videre da er du 10min spasertur fra gamle byen amsterdam, se på bloggen vår der er bilder. du går igjennom ben kl 01.00 og kan legge deg og sove på andre siden før dere går videre.
  Just do it.
  ta meg på Skype hvis du vil ha mere…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: