Baiona-Viana Do Castelo

Det har vært elendig med internettforbindelse de siste dagene, så det blir litt magert med bilder denne gangen.
Vi kom fra Camarinas til Baiona rett utenfor Vigo for et par dager siden, siste biten inn til Baiona hadde vi kuling byger og regn rett på trynet så det var litt sure forhold å seile i, men Baiona innfridde med gode restauranter og generelt en koselig fin by, havnen derimot var preget av svell fra atlanternavsdønningene så da ble det endel knirk og rykk og napp når man skal sove osv.
Vi gikk i dag tidlig ut fra Baiona men var tilbake i havnen etter en time, det var rotete sjø og bølger og vind rett i mot så det gadd vi bare ikke, men etter noen timer ble det litt bedre og da dro vi sammen med Amalie nedover mot Viana Do Castelo i Portugal, hit ankom vi i kveld etter rundt 6timer og 30+ mil med motvind, dønninger på ?? 4-5meter på det meste og rotet sjø i mot på en annen retning. Ikke noen begivenhet akkurat.
Det har vært sagt noe om fiskeredskap i vannet i Portugal og det kan vi skrive under på at stemmer, det var helt ekstremt på slutten her, vi kjørte slalom mellom fiskeredskaper, dette farvannet er ikke noe å seile i om natten ihvertfall.
Nå satser vi på tidlig kveld og så bare å fyke videre på høyvann i morgen tidlig i otta

Over og ut
Capt`n


Baiona.


Viana Do Castelo

En tanke om “Baiona-Viana Do Castelo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: