Barbate til Gibraltar La linea

Vi gikk innom et sted som heter Barbate på vei fra Rota (Cadiz) mot Gibraltar, stedet er ikke verdt å skrive noe om da det rett ut er et møkkasted, men veien mot gibraltar var veldig fin, i dette området er det mange tunfisknett i sjøen men dette er ikke noe problem da de gjerne er fra 2mil ute og inn til land og ingen seiler vel så langt inne ? Vel det var ihvertfall null problem for oss, vi ventet til 12 på formiddagen med å starte for å passere Tarifa akkurat når strømmen snudde i vår retning og traff da perfekt på dette, stykket vi seilte ble ca 35mil og mesteparten av tiden så vi afrika ved siden av oss, vi ser faktisk Afrika fra her vi ligger nå.
Planen var å gå inn i en engelsk marina i Gibraltar men på grunn av et oljeutslipp så er den marinaen stengt, Amalie ligger inne der nå og ingen slipper ut, de åpenr vistnok ikke i dag heller så da sittewr de der og vi sitter her (i Spania) vi gikk inn til La Linea istedet, havnen er kliss ny og veldig stor, det tar ca 10minutter å gå fra båten til marinakontoret om det sier litt om størrelsen. Men det er billig å ligge her og nå virker til og med internett så da er det jo fine greier.
Seilasen forøvrig var veldig fin, det blåste opp mot 15ms på slutten men det er jo varmt så det er bare behagelig med litt vind.

Vi flytter til UKdelen av Gibraltar i morgen om de har fått ryddet opp det oljeutslippet så vi slipper inn.


Tarifa


Inn mot Gibraltar


Gibraltar

Og så et glimt av Afrika 🙂

4 kommentarer om “Barbate til Gibraltar La linea

  1. Dere er gode!
    Er såååå misunnelig…
    Hils negerkongen og pappa’n til pippi langstrømpe !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: