Soller

Vi kom til Soller en tidlig morgen etter å ha ligget 2 døgn i uthavn. Det er en havn med en stor bukt en kan ligge på svai eller på bøye. Vi la oss på svai i bukta. Her møtte vi ett norsk par fra Molde. De hadde snakket med havnekontoret og det viste seg at det ikke var så dyrt å ligge i den kommunale havnen 45 euro pr natt ( det er billig på Mallorca) I og med at det var meldt kuling neste dag gikk vi havn. Det ble sagt at havna ikke hadde strøm og vann men det hadde den (helt til det begynte å torden og regne neste dag) Soller er byen som ligger 3 -4 kilometer fra havna, det går en trikk mellom havneområdet og byen ( sjarmerende gammeldags). Havna heter Port de Soller. Den har det en trenger, badestrand rett ved brygga, dusj og toalett men ikke muligheter på å vaske klær (begynner å bli en real stabel nå). Mange koselige resteuranter ved stranden, butikker og små supermarkeder. Vi gikk som sagt inn til havna for å ri av kulingen, det var ikke lurt! Vi måtte passe på båten hele tida da det kom inn enorme dønninger slik at båtene nesten slo riggene inni hverandre. Vinden løyet utover natta så søvn ble det lell. Det er mye norske og svenske turister i Soller selv om jeg aldri har hørt om stedet, men drar gjerne tilbake hit:)

Jane

2 kommentarer om “Soller

  1. Gøres ut som at dere har fine dager. Mener det er fra Soller familien til fotballspilleren Soller kommer fra. Vi var i havna der for fire år siden, husker spesielt den fine lagunen og tenkte at der måtte det jo være fint å ligge på svai, hvis havet utenfor er rolig. Sjarmerende plass. Ha en fortsatt fin tur, hilsen Jan og Bjørg, på svai på Hankø.

    1. Hei Jan & Bjørg.
      Svai bak Hankø er nok i de fleste tilfellene roligere enn det man klarer å få til her i området. Soller var en fin plass som vi nok muligens skal tillbake til allerede neste uke når vi skal vente på vind til overfarten mot fastlandet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: