Barcelona mot Frankrike

Etter Palma så ble det en uthavn ved Santa Ponca rett ved Andraxt, deretter tilbake til Soller der vi har vært tidligere, lå en natt på svai der og så startet vi i 5tiden om morgenen nordover mot Barcelona, 105nautiske mil senere kom vi inn før det ble mørkt, vi la oss i marina Port Vell og ble overrasket over hvor mye billigere havnene er på fastlandet kontra havnene på Balearene, til tider under halve prisen og servicen og fasilitetene er minst like bra. I Barcelona ble vi fra Fredag til Tirsdag, vi gjorde unna litt shopping der Jane kjøpte seg nytt kamera, så da er det personen og ikke utstyret man kan klage på når det gjelder bildene heretter.
En av dagene i Barcelona var ren turistisk der vi tok åpen 2etasjes buss og reiste rundt på attraksjonene, den store kirken som aldri blir ferdigbygd, og mange andre av Gaudis kreasjoner ble besøkt.
Tirsdag satte vi kursen mot Frankrike, vi stoppet i en vik ved Cabo de Tossa og lå en natt der, deretter tok vi en natt på anker utenfor El port de la Selva som er siste tettsted i Spania før man beveger seg over i Frankrike, pr nå er vi kommet fram til Port Vendres som er en koselig liten kystlandsby i Frankrike.

Torstein


På svai rett sydøst av Andraxt på Mallorca


Delfinbesøk mellom Mallorca og Barcelona

Barcelona dukker opp i det fjerne


Barcelona


Kapoeroppvisning i Barcelona


Denne kirken som heter ?


O God


Inne i denne kirken, noe som ligner på svaner men er vel noe annet ?


Port vendres

2 kommentarer om “Barcelona mot Frankrike

  1. God og interessant reisedagbok dere fører. Ser ut som en artig og fin tur. Bare tjene noen millioner og lære seg å seile først, så kaster jeg anker:) Hvor går ferden videre?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: