Palma Mallorca

Palma

 

Vi hadde lyst å se Palma by men å ligge med båt i Palma er dyrt. Vi gikk derfor til San Antonio Palma som ligger 10 min med taxi fra selve Palma by. Jeg vil ikke si det er billig å ligge her heller, 96 euro og havna er ikke noe fin. Ingen fasiliteter bortsett fra WC og dusj og noen resteauranter. Stranda er veldig nært så det er bra. I havna pågår mye båtarbeid så det er uro hele dagen. Det er ingen shopping her bortsett fra små souvernirbutikker og små supermarked.

 

Vi reiste inn til Palma by for å lete etter Raimarine forhandler og shopping. Palma er stort men ikke så vanskelig å finne frem i. Vi begynte i havneområdet og gikk opp i byen. Vi fant både båtutstyrsbutikk og Raimarine forhandler men ingen hadde den radioen vi skal ha. Radioen i båten fusker innimellom så vi har bestemt oss for å kjøpe ny samme sort raskt og enkelt. Vi tør ikke ta denne lange turen men radio som virker av og til. Da vi ikke fant båtutstyret vi måtte ha, fant vi shoppingsenter. Der fant far seg nytt kamera Nikon ett eller annet flotte greier, gjett om han var fornøyd. Vi har da gått bort fra vårt lille kompaktkamera som sikkert er 10 år gammelt til nytt og fancy Nikon herretter blir det bra bilder:)

 

Siden vi var i Palma måtte vi en tur innom katedralen som ligger i havna, der var det kø for å komme inn og det orket vi ikke. (det tar vi heller i Barcelona) Det er en flott kirke som vi har tatt bilder av utvendig. Det er helt greit å gjøre Palma på en dag en får med seg det meste da. Det er bedre å komme seg ut på svai i en av de mange flotte uthavnene her.

 

Jane

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: