Mer Balearene

Vi seilte fra Soller til Calobra hvor vi lå en natt på svai i bukten, Calobra er samme sted som vi besøkte med scooter noen dager før.
Deretter gikk vi til Alcudia og tok først en natt på svai der før vi gikk inn i havnen Tirsdag, den dagen reiste vi med buss og tog inn til vingården Jose Ferrer og hadde en rundtur i produksjon og kjelleren der før vi returnerte til Alcudia igjen, i elvetiden på kvelden kom endelig Einar og Nanett, de fløy fra Roma til Palma og tok taxi derfra og ut til oss, planen er å være ombord hos oss i hele 5uker fram til slutten av Oktober, da er vi forhåpentligvis på kanariøyene.

Onsdag morgen tok vi avgårde mot Menorca og tok en natt i Ciutadella, deretter et par mil sydover og lå i en vik der vannet er glassklart så vi fikk badet osv, neste dag videre syd og rundet Cabo d Artuxt og så en liten time østover før vi fant enda en knallfin vik der vi tok en natt, nå er det Lørdag og vi startet derfra i morges og er nå tilbake på Mallorca og ligger i en nydelig vik nord på øyen, viken heter Cala de San Vicente.
Planen framover nå er å sige nedover mot calobra så Soller for å tanke diesel og kanskje ta en natt, så er det Ibiza og urfortske den litt før veien går videre.

Det er fortsatt forferdelig varmt, tipper vi har hatt 35 i skyggen og vel 25 om natten, det er begynt å bli endel fuktighet om nettene her nede nå, så båten er våt fra natten fram til solen har stekt den litt utover formiddagen.
Vindinstrumentet har lekt tulling de siste ukene og jeg har fått det til sånn passe, det kommer og går og jeg har feilsøkt og kommet fram til det er selve instrumentet og ikke giveren i toppen av masten som ikke er i form, fordelen med det er at man slipper å jobbe 18meter over vannet i klatresele men bakdelen er at om instrumentet må byttes så koster det det hvite ut av øyet.

Velvel over og ut

Torstein

Bildene:
Første er Calobra
Så fra Ciutadella på Menorca
Så Natthavn 1 etter Ciutadella på Menorca
så har vi 2 bilder fra natthavn 2 Menorca
Så Cala st Vincent der vi skal overnatte i natt
Og siste er Einar som dykker for å børste bunnen på båten

2 kommentarer om “Mer Balearene

  1. Hei.

    Jeg vil gjerne følge bloggen deres, men kan jeg legge inn et filter så jeg slipper å se bildene? Kan bli mentalt skadet av å se hva dere må «slite med» der nede……

    Mvh
    Dag.

    Ps. Her regner det idag. (Også.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: