Litt videre på Mallorca

Fra Cabo st Vicente så gikk ferden videre nedover nordsiden av Mallorca og inn til Soller nok en gang, denne gangen for å tanke diesel men der hadde de siesta så det ble ikke diesel, vi snek til oss litt vann og så seilte vi ned til Cala Deia der vi har vært tidligere, det er en vik med et par restauranter og gode forhold for dykking og bading, vi fikk oss en lunsj med grillede sardiner og badet og i morges gikk ferden videre til Port Andraxt, her er det vannfylling, lading av batterier, og handling så stryker vi over mot Ibiza i morgen, vi satser nok på nordsiden av Ibiza denne gangen, 1-2 uthavner og så San Antonyo Bay før vi satser på et strekk ned til Torvika (Torrivieja) det er ca 115mil så det blir en lang dag, ferden vår ut av middelhavet er altså offisielt begynt.

Ingen bilder denne gangen da vi har lagt ut bilder på stedene i tidligere poster

Tada over og ut
Captn

3 kommentarer om “Litt videre på Mallorca

  1. Takk for hyggelig prat i aften Torstein. Om dere heller setter baugen mot Altea så får dere ett betydelig hyggelig sted å besøke, i tillegg til at turen blir betydelig kortere. Velger dere å gå inn til fastlandet så langt nord som Javea, så er det også en plass som er verdt ett besøk. Lykke til videre på deres ferd og fair sailing.
    Misunner dere!!! Hils Jane.

    1. Takk for praten og tipset, ja vi skal vurdere det fortløpende, går fra Ibiza i morgen tidlig så ser vi på farten om vi skal komme inn i mørket i Torrevieja eller stoppe allerede i Altea

  2. Altea er jo koselig, men litt norsk… 🙂
    Øs pøs regn her hjemme…. sukk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: