Garrucha, Almeria, Marina del este, Benalmadena

Siden Cartagena som var en virkelig «høydare» så har vi gått noen strekk videre på vår vei mot Gibraltar.
Først gikk vi til Garrucha som vel kan sies å være en havn jeg knapt husker etter 2dager da det ikke var noe spesielt der, vi gikk et par turer, tok et par bilder men det er ikke noe å samle på.
Dagen etter ruslet vi videre til Almeria som er en havn med max 12meter båtlengde, det gjør ikke alverdens da vi uansett fikk en plass, stedet er relativt fint, de har en slags la ramblalignende gate (handlegata i Barcelona) en bred gate som er delt med en park i midten hele veien, det er endel fontener og annet fint å se på, stedet er fint og sikkert verdt 2-3dager men vi ville videre.

Turen gikk så til Marina del este som er et lite koselig sted, faktisk veldig fint, vi gikk derfra i morges.
Stedet ligger litt utenfor en større by så det er ikke noe shopping å se bortsett fra båtutstyr og slikt, noen få restauranter var det også, absolutt et koselig sted. Men som sagt så ruslet vi videre i dag morges, turen mot benalmadena gikk i vindstille for motor med grauttykk tåke så da ble det radarnavigasjon med en frivillig sittende på baugen for å stirre de få metrene vi så foran båten og det betalte seg da vi unngikk å kjøre på en trekasse som lå og fløt i vannet.
Her i Benalmadena har vi vært før, havnen er ok, det var her vi plukket opp Tor-Erik og Rebecca da de kom på besøk og var med oss helt til Mallorca.
Det har vært lite vind og litt kaldere i noen dager nå, vi har sett helt ned mot 22grader inne i båten sen kveld og det er slett ikke ubehagelig når vi har slitt med rundt 30grader om nettene i et par måneder.

It’s better to be lost at sea, than to be found at work….
Torstein

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: