Gibraltar nok engang

Da er vi på plass i Gibraltar igjen, Queens quay marina nok engang, vi forhåndsbestilte plass i marinaen og har foreløpig satt videre ferd til Tirsdag morgen, nå er det derimot kommet et lavtrykk inn på kartet på afrikakysten som vi vil bli berørt av etter et døgns seilas og resten av turen, det er rundt 600nm (4-5dagers seilas) ned til kanariøyene som er neste stopp og vi er litt i tvil om vi skal vente ut dette lavtrykket og se om vi kan få bedre forhold. Slik det ser ut så kan vi risikere å få veldig lite vind og det er ikke ønskelig, seile i krypefart eller kjøre motor er da alternativet og ingen av de alternativene er fristende.
Mandag så er det riggsjekk og henting av deler vi trenger hos chandlerysjappa her i Gibraltar, vi følger GRIBfilene nøye for å se utviklingen i det værsystemet og tar en avgjørelse mandag kveld/Tirsdag morgen på om vi reiser eller venter på bedre vær, noe som fort kan utsette avfarten en ukes tid

Bilder fra en tur på fjellet

Torstein

—————
Når vi forlater gibraltar så vil vi være utenfor telefondekning helt ned til kanariøyene, eneste mulighet til å nå oss da er via sattelittelefon, kontaktinfo finner du da under KONTAKT oppe i toppen av siden her
—————

3 kommentarer om “Gibraltar nok engang

  1. Hjelp hvor tiden flyr, Hvor ble sommeren av…At dere nå går mot Kanariøyene er et høsttegn, men skal ikke klage vi har hatt en fin og solrik helg utpå med 19 grader i vannet:)
    Gøy at dere er flinke å oppdatere bloggen med fine bilder og innlegg. Det ser ut som dere har det bra:) Håper vær og vind er på deres side, og at dere får en fin seilas til Kanariøyene de nærmeste dagene.

  2. Tiden går Enzo består 🙂
    Været er litt diffust for øyeblikket, ser ut som vi kan få lite vind så vi er litt i tvil om hva vi skal gjøre, ser ikke akkurat fram til 70timer for motor osv..
    Vi følger værmeldingene tett for å avgjøre om vi skal gå tirsdag eller utsette det endel dager. Ikke verste stedet å vente her i Gibraltar.
    Godt at dere får dere noen dager på vannet med godt vær, har vel ikke vært for mye av det denne sommeren

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: