Fått bekreftet båtplass og litt oppgraderinger her i Las palmas

Da har vi endelig fått bekreftet at vi får båtplass i Porto Mogan fra 15 Oktober og fram til vi setter seil mot karibien 25 November, vi sendte selv mail men fikk direkte avslag, det er fullt og ferdig med den saken. Så fikk vi kontakt med May Ly og Enrique som driver båtutstyrsbutikken Seilas i Porto Rico og de klarte med deres kontakter å hjelpe oss og i dag så fikk vi endelig bekreftelse på mail at joda det viste seg å være plass til oss alikevel. Dog er plassen med steinbrygga og ikke på flytebryggene så det blir litt knotete men det er bedre enn ingenting. Takk til de for hjelpen og om du trenger båtutstyr på GC så anbefaler vi å besøke dem i Porto Rico, May er Norsk så det er ingen språkproblemer.

Her i Las palmas så har vi handlet litt småtterier hos Norske Morten på Rolnautic, det er utrolig hva man ikke visste at man trengte bare man roter nok rundt i hyllene i båtutstyrsbutikker, alt fra skruer, slangeklemmer og fendre til litt tauverk osv. Vi utsetter resten av kjøpene til vi kommer ned til Seilasbutikken for å gi de litt omsetning, det er enda litt småtterier vi kan tenke oss. Gjesteflagg for karibiske øyer og annet småtteri må handles inn.
Vi har de siste 4-5mnd levd på flaskevann men det er det nå slutt på, vi har kjøpt vannfilter og bruker i tillegg tilsetning i vanntankene så nå kan vi drikke rett fra tank, det letter endel å slippe å bære 8litere fra butikken hver annen dag.

Ellers så finnes det masse folk på bryggene her som lever av å selge tjenester, folk som jobber med rustfrisveising,snekkere og mekanikere osv, en Svensk snekker har lagd oss en planke som vi kan bruke som landgang og fenderboard, han har i tillegg lagd nye spilebunner til jolla vår, alle de gamle var knekt og nå får den nytt liv så den holder forhåpentligvis helt til vi kommer hjem igjen.

Seilas skriver på nett i dag http://www.seilas.no/wip4/detail.epl?id=1388546&cat=4915 at det er ny rekord i årets ARC.
Minst 230 båter ventes å starte 25. november på den 2.700 nautiske mil seilasen over Atlanteren. Blant dem 21 norske båter.

Det er jo hyggelige tall, vi seiler ikke i ARC selv men stikker vel ut omtrent samtidig med dem så kanskje vi ser noen av de utpå der underveis om vi er heldige.

Hej då
T

4 kommentarer om “Fått bekreftet båtplass og litt oppgraderinger her i Las palmas

  1. Aner ikke men ordet på gata sier at det er fire fem norske i mogan som skal over og så er det jo alle andre nasjoner og steder så det er nok en haug med båter

  2. Blir sånne «rævediltere», som de sier i Bergen. Har du hørt signaler på nye radioen ? Er lite aktivitet der for tiden. Tar seg nok opp når ARC nærmer seg.

    GeirT

  3. Er vi blitt rævdiltere , jaja 🙂

    Har glemt av hele radiogreia men skal undersøke litt om hvilke frekvenser det blir snakk om, er jo nesten ikke kommet noen ARCbåter hit enda

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: