Porto Rico og endelig Porto Mogan

01 Oktober så skulle vi som nevnt egentlig måtte være ute av havnen i Las palmas, etter å ha utsatt og utsatt så ble vi liggende der fram til 14 Oktober, vi har fått tinget oss plass i Porto Mogan fra 15oktober så vi satte kursen nedover i går formiddag.
Vi startet fra Las Palmas med sort skydekke og ca 5knops vind, etter en times tid så kom vi inn i akselerasjonssonen som er mellom disse øyene og vinden økte til innpå 30knop, hadde fin seilas nedover og rett før pasito-blanco så totaldøde vinden og snudde fra 30knop i ryggen til et par knop (vindstille) rett på trynet.


SPOT vises som om vi har reist tvers over øyen men vi tok veien ned på østsiden.

Vi satte så kurs for Porto Rico, der fikk vi oss en plass på «norskebrygga» der traff vi på blant andre S/Y ODA som er på vei rundt jorden.
Vi var innom Enrique på Seilasbutikken og han tok oss likegjerne med på biltur for å finne ei sjappe der vi kunne kjøpe noen Tskjorter som vi er ute etter. God service er alltid velkommen.

Handlet endel gjesteflagg for karibien på Seilasbutikken

I dag så kjørte vi for motor de 3milene opp til Mogan og ligger nå her, vi hadde fått reservert plass ved steinbrygga, en plass som er elendig, spesielt for skipperen som har fått litt hekseskudd de siste dagene, ryggen er sterk som en morken banjo så det ville være en utfordring å klatre opp sleipe trappetrinn langs en mur på lavvann ( det er ca 2,5meter tidevann her), men ryktet om dårlig rygg hadde nådd havnekontoret (Takk Åge) så vi ble henvist til flytebrygge på moloen og her ligger vi veldig bra, her blir vi de neste 5 ukene.


Her ligger vi på plassen vår i Las Palmas.

Fra en biltur vi hadde på vestsiden av Gran Canaria.


Dette må vel være innseilingen til Porto Rico

Så var det Porto Mogan da.
Noen bilder fra moloen der vi ligger


8 kommentarer om “Porto Rico og endelig Porto Mogan

 1. blir lenge det ved kaine 5 uker, mye som skal bones, vaskes, sjekkes. husk å skifte til vinterluft i fenderne. eller er det sommerluft som skal være der nå ?

  1. Hei
   Ja det er jo endel som skal gjøres, det skal vaskes litt og båten skal på land og bli spylt osv. Fendrene har allerede sommerluft så bare slapp av, alt under kontroll her.

 2. Flotte bilder.
  Båtplassen stickeren er på plass på bommen – og admiralen soler knærne 🙂
  God bedring med ryggen.

 3. God bedring med ryggen !
  Tilfeldig at ryggen ble vond nå, som du skriver: «Ja det er jo endel som skal gjøres, det skal vaskes litt ..» 🙂 🙂

  1. Bahh vasking og plering og slikt det fikser vi, kommer jo også ned endel mer mannskap om en måned så da blir det fiks på ting og tang

 4. Høres deilig ut å ligge i Mogan. Tips til spisested, Zona Verde, ligger oppenfor sentrum, nærmest i et veikryss, til venstre for det store hotelkomplekset oppe i dalen. Alt kjøtt tilberedes ute på vedfyrt grill, fantastisk salat og kjøtt + en fantastisk stemning ute i hagen under trærne. Avslutt med en feit sigar, hjelper mot ryggsmerter:) ha en fortsatt fin tur. Er utrolig misunnelig her i regn og grått vær.

  1. Hei
   Takk for tipset jeg noterer meg det så skal vi rusle bort dit og prøve den restauranten, sigar mot ryggsmerter den var ny men selvsagt har du rett, det må jo virke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: