Martinique

Endelig tilbake i «Europa».
Martinique er en fransk øy i Karibien, og det merkes de snakker nesten bare fransk her. Øya virker mer urban enn de andre øyene vi har vært på i Karibien til nå. Det er heller ingen boatboys som møter oss hverken i Fort De France eller St. Pierre. Vi må nok innrømme at det er deilig å slippe kjøpepresset fra alle som kommer og skal selge varer og tjenester til båten hele tiden.
I Fort De France fikk vi litt storbyfølelse, mens St. Pierre er en koselig liten småby med sjarm. Vi har til og med vært innom ett kjøpesenter i Fort De France, det er lenge siden sist!
I St. Pierre fant vi ett flott grønnsaksmarked med 2 restauranter og en fransk baker. Noen utflukter rakk vi ikke bortsett fra byvandring det skal vi prøve å få gjort på Dominica.

Jane

2 kommentarer om “Martinique

 1. Godt å høre at dere holder ut der borte. Skjønner at det kan være tøft å være borte fra snø, slaps og deilige kuldegrader. Jeg gleder meg over korte helger og lange arbeidsdager…..
  Leser ut av reisebrevene at dere koser dere og steller pent med hverandre. Hyggelig! Det nærmer seg vår her også faktisk, gleder meg. Også til å ønske dere velkommen hjem.
  Fint å kunne følge ferden deres!

  Dag

  1. Hyggelig å høre at du fortsatt orker å følge med litt, joda vi steller pent med hverandre, en tur som dette kan jo bli den ultimate syretesten på et ekteskap når man bor nærmest i telt i 15mnd.
   Men det er bare en fornøyelse ombord her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: