Saint martin til BVI

Da er vi endelig framme i BVI british virgin islands.
Seilte fra st.martin i går ettermiddag, har vært lite vind noen dager så vi trodde som vanlig at dette kom til å ta tid, som vanlig tok vi feil igjen. Da vi kom utpå så blåste det med vind inn fra 90-120grader 8-10ms og det betyr 7knop jevnt og ikke beregnede 5knop så da var det å seile med så revede seil at det skulle tilsi sterk kuling, da kom farten ned til rundt fem knop og vi kom da fram etter soloppgang som ønskelig. Nydelig natt med endel trafikk, mye seilbåter samme vei som oss blant cruiseskip osv.
Vi ankom road harbour på Tortola 0800 i morges og jeg jollet inn for å sjekke inn hos toll immigrasjon og port authority. Masse skjema og kontorer opp og ned trapper men etter en halvtime så var vi lovlige i landet og kunne fire det gule Q flagget og få på gjesteflagget for BVI som er et slags engelsk modifisert flagg.
Øystein vil mønstre av her 15mars og vi blir da alene, vi ordner med visum til USA og kommer også til å seile til USVI. Planen er å være her helt til medio Mai så nå skrur vi ned tempoet skikkelig.
The baths på virgin gorda står for tur de nærmeste dagene, ellers bare snorkling soving og lesing samt litt jobbing for meg som vanlig
Nå venter vi bare på Bjørnar og fru fra ErikaParker som stikker innom på et glass vann i kveld. Skal fritte de ut på visumopplegget med å bare reise tur/returmed ferge bvi til usvi

20130306-184256.jpg

20130306-184305.jpg
<br /

Mvh
Torstein

En tanke om “Saint martin til BVI

  1. Peter Island var eiet av Smedvig for mange år siden, de bygget hotel og hytter ++
    mye av dette ble laget i Egersund og sendt ned med båt.
    Men da den gamle Petter Smedvig døde og den «yngre» som styrer nå , solgte det da han ikke hadde tro på slikt. Han solgte også rederiet til Fredriksen, det heter Seadrill i dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: