Hjemme i Norge

Kort oppsummering siden sist !

I Juli tømte vi Enzo og vasket og gjorde henne representabel så ble hun seilt opp til Heitmann Marin som tok seg av salget.
Under 2uker senere hadde noen heldige sikret seg en nydelig velholdt Beneteau Oceanis 43 mens vi allerede hadde gjort en handel i Sverige og ble eiere av en Svenskprodusert 37foter av 04modell, denne importerte vi til Norge og bor nå i den.
Vi har altså kjøpt oss ned i størrelse samt kjøpt en litt eldre båt, det er jo gjerne slik at når man er over middels interessert i båt slik vi er så får man 3fotssyke og bytter seg opp og opp og opp til man ikke kommer lenger, mens vi derimot har gått mot strømmen og byttet oss ned samt til eldre båt.
Grunnen til dette er flere ting, vi ønsker oss en mer rendyrket langturbåt samt at det er mye mer økonomisk å ha en båt under 12meter når man skal betale havneavgifter osv, det er betydelig billigere i Norge men også nedover i Europa når man er under 12m. Vi kjøpte den av et hyggelig pensjonistpar på Tjørn i Sverige som dessverre skulle avslutte seilkarrieren pågrunn av helsemessige grunner.

Siden Sjøsenteret på Vallø ikke er interessert i å ha båtboere har vi i dag kjørt i vindstille fra Tønsberg og til Horten gjestehavn der vi skal bo denne vinteren.
Noen bilder fra turen til Horten i dag

På plass i Horten
DSC_0117

Longsideplass rett nedafor Peppes Pizza
DSC_0116

Vinterplassen i Horten
DSC_0114

Tur Tønsberg-Horten
DSC_0113

Tur Tønsberg-Horten
DSC_0112

Tur Tønsberg-Horten
DSC_0111

Tur Tønsberg-Horten
DSC_0109

Enzo og Aria side om side i Juli før vi solgte Enzo.
DSC_1142

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: