Vi seiler på tur igjen

Forrige gang vi seilte langt så var vi lettere lei av båt og tur når vi kom hjem i 2013 men det gikk ikke veldig lang tid før vi begynte å leke litt med tanken på å seile ut igjen en vakker dag. Når vi blir pensjonister endret seg til 2025 så ble det 2024 og våren 2023 ble spikret, og så satt vi der da og snakket sammen og sa, skal vi sitte her enda en vinter for å reise om våren, hva om vi kaster loss høsten 2022. Og sånn ble det.
Datoen 8 august 2022, er været bra så stikker vi den dagen, er det dritvær så drar vi vel da også. Turen går helst over Nordsjøen med stopp i Nederland, så videre nedover kysten Belgia-Frankrike-Biscaya og er været perfekt så dropper vi Fastlandsspania og Portugal og seiler helt ned til Madeira i en smell, er ikke været knall så blir det litt hopping nedover Spania/Portugalkysten før vi ankommer kanariøyene.

Planen er å vente til ARC reiser i slutten av November og ligge i Las Palmas og sette ut over atlanteren en uke eller to etter at gruppen har seilt. Martinique, Grenadinene og så ned mot ABC før Panama ligger i kortene, etter Panamakanalen er det åpent men det blir knallbra.

4 kommentarer om “Vi seiler på tur igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: