Ferie

Da har vi vært på ferie i en og en halv uke.
Kom oss ikke avgårde før Søndag 17 juli dessverre, Jane hadde planer om slottsfjellfestival og det som hører med så da ble det en 37timers økt på jobb for meg når jeg kom hjem fra Litauen Torsdag og så reiste vi som sagt søndagen.
Da sto det kuling inn fra sørøst og regne av en annen verden og vi gikk lei fpr vi egentlig startet.
Første stopp ble Østre Bolærne, deretter ble det å ligge på svai bak Havstensund (uthavn), Traff Aud/Vidar og Co der og så seilte vi videre alene ned til hamburgsund, dog er vel ikke seile rette ordet, det ble motorkjøring som det har blitt mye av denne ferien, der ble det god middag og fylling av vann og strøm for så å sige ned til malmøn for nok et restaurantbesøk (dyrt og dårlig), videre til Grundsund etter shopping i Lysekil, der var restaurantbesøket derimot veldig bra med knallgod italiensk pizza og en 04 barolo.
Så sto Hyppeln for tur der vi møtte Karianne/Conrad og Einar/Nanett, et par døgn der og vips sa var vi på vei oppover igjen og nå stoppet vi i Marstrand der vi fikk kvittet oss med noen tusenlapper i shoppingmekkaen for oss som er interessert i seiltøy.
I går seilte vi opp til Mølløn og lå på svai der og traff i tillegg Aud/Vidar der og i morges så skilte vi lag med Conrad/Karianne som seilte nordover mens vi seilte 3 båter inn til Stenungsund bak Orust, det ble stille seilas i 25+++ grader, 23,5grader i vannet med badestopp underveis.
Og så ligger vi her da, videre plan er opp bak orust og ut i øyområdet syd om Smøgen før vi trekker oppover igjen.

Etter Smøgen ble det svai bak havsten igjen og så seilte vi til Fjærholmen for en overnatting og besøk hos Åge Finckenhagen deretter ble det hjem.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: