Las palmas Gran Canaria

Da er vi kommet fram til Las Palmas og Gran Canaria, her stopper det litt opp for oss en stund da vi ikke skal seile over atlanteren før i slutten av November.
15 November kommer første mannskapsforsterkning (Øystein) og 20 November kommer Anette og Sindre aka svigersønn for å være med over til St Lucia i Karibien der vi håper å anløpe etter ca 3uker på havet.
Las Palmas er en stor by, når vi nå har fått noen dager her og tatt noen turer rundt her så oppdager vi at det er en fin by med mye å by på. Har funnet en golfbane i nærheten som vi har besøkt en gang, det er handlegater og restauranter i massevis samt endel parker som man kan puste ut i når det trenges.
havnen her tar ca 1500båter, den er omtrent full nå men i månedskiftet september/oktober så blir veldig mange her jaget ut da plassene skal prioriteres til de som har betalt for å være med i ARC (atlantic rally for cruisers) så da er det å finne en annen havn å ligge i for oss.
Vi har fått oss noen kontakter og har også kjenninger fra Norge som hjelper til med å booke havneplass for oss nede i Porto Mogan, vi prøvde selv men det var umulig, stappe fullt må vite.
Men kjenner man noen så viser det seg at ting kan ordnes, i Mogan er det noen Norske båter som skal over dammen samtidig med oss så det kan jo bli en riktig så hyggelig tid å tilbringe der nede, vi regner med å ligger der fra medio oktober til starten går ca 25 november.


Brygga vi blir liggende på et par uker i Las palmas


Marinaen i las Palmas


Man kan også ligge på svai inne i hovedhavnen utenfor stranden i Las palmas


Kirke vi besøkte her i Las Palmas i dag

Torstein

3 kommentarer om “Las palmas Gran Canaria

  1. Vi skal nedover i Januar, så hvis dere ikke har påbegynt turen til da, så kommer vi og jager dere ut av havna 🙂 🙂

  2. Det er sikkert mange her som har fått havnesyke ja, det er veldig fint her og vi har blitt kjent med endel fastboende men vi skal videre mot nye eventyr, hjem og så planlegge nye eventyr som nok går mye lenger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: